Ranuan kristillisen kansanopiston opistoseurat järjestetään jälleen opiston alueella 26.-28.7.2019.

Tänä vuonna seurojen tunnus on ”Jumalan sana on valo matkallani” (Ps. 119: 105). Tunnus tahtoo pysäyttää ihmisen Raamatun sanoman ytimeen – on olemassa yksi, Jumalan valmistama tie, joka vie taivaaseen.

Sääennusteiden mukaan seuroja päästään viettämään kauniissa ja lämpimässä kesäsäässä. Seuroihin odotetaan saapuvan edellisten vuosien tapaan noin 20 000 seuravierasta. Tänä kesänä seurajärjestelyistä ovat vastanneet Lapin (pl. Ranua ja Posio), Iin, sekä Yli-Iin rauhanyhdistykset.

Seurajärjestäjät ja opisto ovat varautuneet hyvin tuleviin seuroihin. Seurojen päätoimikunnan puheenjohtaja Antti Savela ja kenttätoimikunnan puheenjohtaja Markku Tofferi odottavatkin seurojen alkua levollisella mielellä; järjestelytalkoisiin on saapunut mukavasti työväkeä ja kaikki tarvittavat valmistelut saadaan tehtyä ennen seurojen alkua.

Lisätietoa ja seuraohjelma löytyvät opistoseurojen nettisivuilta ranua.opistoseurat.fi. Seuroja voi kuunnella myös kesäseuraradiosta (https://kesaseuraradio.fi/taajuudet/) tai nettilähetyksen kautta http://vod.kepit.tv/kesaseuraradio.html.

Opistoseuroihin on kaikilla vapaa pääsy. Seurakenttä avataan yleisölle torstaina 25. heinäkuuta kello 12.

Olet lämpimästi tervetullut opistoseuroihin Ranualle.

Lisätietoja antavat

Antti Savela / opistoseurojen päätoimikunnan puheenjohtaja, p. 050 302 0663

Timo Huhtala / opistoseurojen viestintävastaava, p. 040 712 5679

Harri Isopahkala / Ranuan kr. kansanopiston rehtori, p. 040 016 2220