Opistoseurat 2023 Ranualla ovat päättyneet. Opistoseuroissa oli lauantain laskennan mukaan paikalla 17 000 seuravierasta.

Seurojen päätössanat lausui opistoseurojen päätoimikunnan puheenjohtaja Jorma Vuorma. Vuorma kiitti lämpimästi järjestelyvuorossa ollutta Oulun eteläistä aluetta. “On ollut turvallista nähdä se ja luottaa siihen, että kun teille on annettu tehtävä, olette hoitaneet sen.”

“Kun kävimme palautekeskustelua tekijöiden kanssa, kukaan ei kokenut tehneensä mitään. Tämä on vähän hankala yhtälö, mutta siinä näkyy tähän työhön liittyvä Jumalan siunaus.”

“Ilman Jumalan sanaa ei ole Jumalan valtakuntaa, ja ilman Jumalan valtakuntaa ei ole Jumalan sanaa“, Vuorma sanoi päätössanoissaan.

“Meillä ei itsellämme ole ymmärrystä ja viisautta, mutta Jumalan lapset ovat rukoilleet, että Jumala antaisi puhetta. Näissä seuroissa Jumalan sanaa on saarnattu ja uskottu sydämissä.”

Vuorma puhui Asafin psalmin 73 pohjalta. Psalmin sana kehottaa meitä tyytymään meille annettuun osaan elämässä. Asafin psalmi muistuttaa myös, että vielä on armon aika, jolloin on mahdollista tehdä parannus ja uskoa evankeliumi.

Viikon päästä 4.–6.8. opistoseuroja vietetään Reisjärvellä Pohjois-Pohjanmaalla. Reisjärven seurojen tunnus on “Minun armoni riittää sinulle” (2 Kor. 12:9).

Jos Jumala suo, seuraavat opistoseurat Ranualla ovat heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 2024. Tervetuloa!
Turvallista kotimatkaa!